CheeseForum.org ยป Forum
GENERAL BOARDS => Geographic Type Posts => Finland => Topic started by: Erkki Juusto on March 21, 2011, 04:38:20 AM
-
Hyvat suomalaiset,
Meilla lehma juuri synnytti vasikan? Suomessa terni-maito on arvokasta. Mita suosittelisitte terni-maidon kayttotavaksi?
Ai niin, olen asunut Yhdysvalloissa n. 11 vuotta. Meilla on kaksi lypsylehmaa, kaksi vuohta, ja kolme lammasta. Kaikki on juuston tekoa varten.
-
Vanha topicci, mutta miten olisi uunijuusto?
http://savotta.helsinki.fi/halvi/tiedotus/laitosti.nsf/0/13a308f5c9e43e5cc2256aa0002b7541?OpenDocument (http://savotta.helsinki.fi/halvi/tiedotus/laitosti.nsf/0/13a308f5c9e43e5cc2256aa0002b7541?OpenDocument)