CheeseForum.org ยป Forum

GENERAL CHEESE MAKING BOARDS (Specific Cheese Making in Boards above) => Problems - Questions - Problems - Questions? => Topic started by: Pete S on September 20, 2013, 04:03:12 PM

Title: I cannot get pictures to post
Post by: Pete S on September 20, 2013, 04:03:12 PM
  I have tried to post pictures but can only get my explanation to post no picture
 I go to the attachments button, then to attach click browse go to the file of my picture. I click it and open or just double click it . it then goes back to  attach, that now has the name of my picture
 I click preview and only see my explanation no picture
  I thought that it may only show the picture when I posted, so i posted
 I navigated to my post and there was no picture. 
 since the explanation was meaningless with out the picture  I removed it
  What am I doing wrong
                                     Pete
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: High Altitude on September 20, 2013, 04:53:05 PM
is your pic a .jpeg file?
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: Pete S on September 20, 2013, 05:07:24 PM
they are .jpeg and I saved them in the resolution that they recommended for the web
                                                                                                                             Pete
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: High Altitude on September 21, 2013, 02:37:07 PM
hm, that's weird then.  sorry, not a tech'y here, so cant help  :-[
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: Pete S on September 21, 2013, 02:58:43 PM
  I think that I must have missed a step somewhere
I have uploaded the address (or location ) of the picture to my post,   but I cant find out how to upload the actual picture
                                Pete
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: Geo on September 21, 2013, 04:22:18 PM
That looks like a success now to me. I think the problem was that you need a larger cave!  ;)
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: Pete S on September 21, 2013, 06:02:36 PM
I am not sure how I did it . I will try it on my other post and see if I can repeat .
I just went through the procedure as before. Maybe the cave was to full to upload ::)
                                                                                                 Pete
Title: Re: I cannot get pictures to post
Post by: High Altitude on September 21, 2013, 07:15:07 PM
Wow Pete...you've been busy!  Some tasty projects going on in that "cave" of yours  ;D.