• Welcome to CheeseForum.org » Forum.

Hello from Tunisia

Started by mohamed, May 28, 2014, 06:32:48 PM

Previous topic - Next topic

mohamed

Hello  ^-^
I am called Hidri Mohamed from Tunisia and I am fascinated by the cheese world
I am not a professional but I control very well the techniques of making cheese
I have a French formation and I hope to give more has the community
I am null in English  :-[ I hope not to have a problem of communication

Thanks;
Hidri

ArnaudForestier

- Paul

H-K-J

Never hit a man with glasses, use a baseball bat!
http://cocker-spanial-hair-in-my-food.blogspot.com/

Bear and Bunny cheese

Bienvenue au forum Mohamed,
  Au moin Arnaud et moi sont capable de communiquer avec toi en francais.  Quel sort de fromage t'interesse tu?

(En passant, bonne fete Arnaud!  Sante et bonheur!!)
Nathan

Spoons

Bienvenue à bord Mohamed! Malheureusement la section francophone du forum n'est pas très active. Je ne me plains pas par contre, voilà une chance pour nous d'apprendre l'art de faire du fromage ainsi que de pratiquer l'anglais tout en un seul coup.

The people here are from diverse backgrounds, cheese has no boundaries after all. For a lot of us, English is a second or third language. So don't worry if your feel your english is limited.

BTW, I love your avatar :)

Welcome to the forum!

jwalker

Cuillères et ours, tu me sens mal, je suis canadien, mais ne parle pas français.  :(

Eh bien, pas très bien de toute façon.

Bienvenue sur le forum Hidri. ;D

Welcome.

mohamed

hello everyone,

thank you for the reception it is very nice  ;)

Quote from: Bear and Bunny cheese on May 28, 2014, 10:47:02 PM
Bienvenue au forum Mohamed,
  Au moin Arnaud et moi sont capable de communiquer avec toi en francais.  Quel sort de fromage t'interesse tu?

(En passant, bonne fete Arnaud!  Sante et bonheur!!)

heureux de trouver des membres avec qui je peux communiquer son problème !
-je suis intéresser par tout type de fromage
-je maitrise une dizaine
-je veux apprendre la fabrication du bleu  a partir de lait de vache   

Quote from: Spoons on May 29, 2014, 12:49:27 AM
Bienvenue à bord Mohamed! Malheureusement la section francophone du forum n'est pas très active. Je ne me plains pas par contre, voilà une chance pour nous d'apprendre l'art de faire du fromage ainsi que de pratiquer l'anglais tout en un seul coup.

The people here are from diverse backgrounds, cheese has no boundaries after all. For a lot of us, English is a second or third language. So don't worry if your feel your english is limited.

BTW, I love your avatar :)

Welcome to the forum!

j'ai vue que la section french n'est pas active je vais faire mon mieux j'espère que les membres anglophone  vont s'intéresser   

Quote from: jwalker on May 29, 2014, 03:33:25 PM
Cuillères et ours, tu me sens mal, je suis canadien, mais ne parle pas français.  :(

Eh bien, pas très bien de toute façon.

Bienvenue sur le forum Hidri. ;D

Welcome.

I saw your blue cheese it is super I like to have the detailed recipe

again thank you

JeffHamm

Welcome to the board!  I'm afraid my French was never very good, and I've forgotten most of it (although I do recall "Pitou est malade!" and  "Ou est Jacques?"  and "Combine pour une bier?"  Not all of these come up in conversation very often, but some do!).  Anyway, lots of good tips and hints here on the board.  I didn't have any problem understanding your English above.  It's far better than my French, as you can see.

- Jeff

MooKit

Welcome Hidri to the forum, show pictures of your makes and communicate well like that.